1200 musikere og ingen noter

26.-27. mars sto 1200 unge suzukimusikere sammen på scenen i Royal Albert Hall. Blant deltakerne på British Suzuki Gala 2016 var også musikere fra Ski Suzukigruppe og Oslo Suzuki.

Aksel Ellefsen fra Ski Suzukigruppe forteller:

I og med at konserten var i slutten av påsken benyttet vi anledningen til å dra noen dager før for litt sightseeing i London.

Deltagelsen på Suzuki Galla Concert startet med oppmøte på Royal College tidlig om morgenen lørdag 26. mars. Med 1200 barn påmeldt var det betydelig med kø for registrering. Tidskjemaet for lørdagens øvelse sprak noe da logistikken gikk litt saktere enn beregnet.

Anon, Sunniva og Mia Sakura fra Ski var heldigvis på samme fiolingruppe og fikk dermed øvd sammen etter registrering. Når øvelsen på lørdag var ferdig var det atter en ny lang kø for utdeling av T-skjorte.

På søndag måtte vi stille utenfor Royal Albert Hall kl 0730. De 1200 barna var delt inn i mindre grupper med avtalt oppmøte utenfor de 10 forskjellige inngangene. Frem til konserten kl 1600 var det en lang dag med øvelser. Foreldre hadde ingen adgang til øvelsene.

Det var også flere deltagere fra Oslo Suzuki, dermed holdt de Norske barna sammen og hjalp hverandre med språket.

Konserten ble en timers fantastisk forestilling i en fullsatt Royal Albert Hall, som ga minner for livet både for barna og foreldrene. Vi gleder oss til DVDen fra forestillingen blir ferdig.

Les mer om suzukigallaen på deres nettsider eller Facebook-konto. DVD fra forestillingen kan bestilles her.

 

Comments are closed.