Absolutt cellosommer

Til alle cellister, medlemmer og ikke-medlemmer av Absolutt Cello:

Vi håper at du som cellist har lyst til å spille i celloensemble og delta på utekonsert på Myraløkka sammen med Absolutt Cello og Torfinn Hoffart. Absolutt Cello holder sommerkurset sitt for cellister før skoleslutt i år. En flott oppvarming for alle som skal til Valdres, Kongsberg og på andre sommerkurs!

Vi holder kurs på alle nivåer! Basis, Medium, Høyere Nivå.

Absolutt Cello Utøvende Nivå kun etter prøvespill. Obligatoriske øvelser for Prahaensemblet.

Vi inviterer til en spennende helg med kveldsøvelse fredag 17. juni og oppmøte og konsertdeltagelse på Myraløkka under Musikkens dag lørdag 18.juni.

Alle Barratt Dues orkestre og Oslo-Filharmonien skal også delta på utekonserten, som er i telt med værgaranti og spennende for hele familien! Meld deg på Absolutt Sommer i dag, og merk at vi i år har cellohelg i juni og ikke da i august. Neste kurs vil være i slutten av oktober, se vår blogg: celloifokus.blogspot.com.

Påmelding skjer til Astrid Eggesvik på astride2@broadpark.no innen 5.juni. Dette er også betalingsfristen for kurset. Konto: 9722.16.33664.

KURSPRIS 1250,-/Basis 650

SPESIALPRIS FOR AC-MEDLEMMER: 850,- for kurset. (Basis betaler 500.)

Matservering KUN fredag og søndag, lørdag på dagtid må alle ha med matpakke:) eller spise på forhånd. (varm mat lørdag ettermiddag for Utøvende Nivå)

Utøvende Nivå og Prahaensemble: Sett av fredag ettermiddag, lørdag og søndag til en herlig helg fylt med øvelser, info og foredrag+forberedelser til Absolutt Praha Sommerakademi.

Absolutt CELLO har workshop/samarbeidskonsert

Deltagere fra Utøvende Nivå/Solist på Praha Sommerakademi 2016 må møte på hele denne helgens øvelser, disse tre dagene er en viktig forberedelse til turen!

Her er oppmøtetidene:

Fredag 17.juni: NORABAKKEN, inngang v. Pilestredet.

15.00-18.00 Absolutt Cello Basis dagskurs* kan komme som publikum lørdag

15.00-18.00 Absolutt Cello Medium

16.00-20.00 Absolutt Cello Høyere Nivå

16.30-20.00 Absolutt Cello Utøvende Nivå

(Prahaøvelse) Varm mat i pausen kl 1630!(pizza)

*Basiskurs holdes kun med minst 4 deltagere

Lørdag 18.juni: ABSOLUTT CELLO SOMMER DELTAR PÅ MUSIKKENS DAG. WORKSHOP OG KONSERT, oppmøte på Myraløkka: 11.30.

Med øvelser i telt og utekonsert!

Vi hører på Barratt Dues Juniororkester spille med Oslo-Filharmonien. Flere av BD-orkestrene og Absolutt Cello spiller konserter utover dagen. ACs deltagelse varer ca til kl 14.30. Bli gjerne igjen og hør på videre konserter. Utøvende Nivå drar videre til Barratt Due kl. 14.30.

 

Comments are closed.