Repertoarpakker

UNOF tilbyr repertoarpakker for flere nivåer, fra aspirantorkestre til ungdomsorkester og verk som passer til store fellesorkestre.

Klikk her for detaljert informasjon om stykkene i hver enkelt pakke, og nivået i pakkene. Repertoarpakker kan bestilles fra UNOF ved å sende en epost.

Repertoarpakke 1: Samspillarrangement tilrettelagt for aspirantorkester av Asbjørg Haugan og Ragnhild Endseth Hagerup.
Arrangementene har svært ulik vanskelighetsgrad, men flere kan spilles i orkestre med deltakere på svært ulike nivå. Enkelte av arrangementene har sangtekster og kan gjøres i samarbeid med kor. Pris kr. 50,-.

Repertoarpakke 2: Diverse stykker for aspirantorkester av Asbjørg Haugan og Ragnhild Endseth Hagerup.
Denne samlingen er laget for aspirantorkester. Vanskelighetsgraden på de ulike arrangement og stemmer varierer, slik at notene kan brukes i grupper der nivået er forskjellig. Pris kr. 80,-.

Repertoarpakke 3: Suite over mange slags-vers av Steinar Eielsen.
Dette er en suite i fire satser for juniororkester. Instrumentasjonen består av fløyte 1 & 2, fiolin 1, 2 & 3/ bratsj, cello, evt. kontrabass, slagverk og piano. Instrumentasjonen kan endres litt på ved å droppe fløytestemmene. Pianostemmen er nødvendig og krever en utøver på noe høyt nivå. Verket kan fremføres med barnekor. Pris kr.100,-.

Repertoarpakke 4: Diverse stykker arrangert for strykeorkester av Asbjørg Haugan og Ragnhild Endseth Hagerup.
Dette er ti små kjente musikkstykker for strykere på juniornivå, bl.a. flere folkeviser, “Visa vid vindens ängar” og “Where is love?”(fra Oliver). Pris kr. 100,-.

Repertoarpakke 5: Diverse komposisjoner av Bertil Palmar Johansen.
Dette er en samling med 9 verk med forskjellig besetning og vanskelighetsgrad. Det er mulig å bestille enkeltstykker. Prisen på hele pakken er kr. 200,-. Pris på enkeltstykker avtales med UNOF.

«Herr Musicus Modernus og den umulige pianisten» – strykeorkester og piano (krever litt 3.posisjon)
«Måneferden» – strykeorkester og slagverk (enkel)
«Et lite stykke pizz.a» – strykeorkester (enkel)
«Blåveis» – strykeorkester (ikke så vanskelig)
«Serenade under Nordlyset» – strykeorkester (ennå enkel, men…)
«Concerto Broccoli» – solofiolin og amatørstrykere (litt over mellomstadiet)
«Pizza pepperoni» – strykeorkester (litt å tygge på, litt over mellomstadiet)
«Lykkespill» – for 1, 2 og 3 fioliner (varierende vanskelighetsgrad)

Repertoarpakke 5a:
«Keiseren og Nattergalen» – opera i 2 akter – gjerne samarbeid med komponisten (solister børe være fra vgs)

Repertoarpakke 6: Runer av Henning Sommerro.
Dette er bestillingsverket til Landsfestivalen 1997. Stykket er ca 7 – 9 minutter langt og er skrevet for strykeorkester. Sommerro har svært god kjennskap til folkemusikken, og dette stykket har hentet mye av sin inspirasjon derfra. Pris kr. 75,-.

Repertoarpakke 7: Intrada 3 av Ketil Vea.
Dette er bestillingsverket for til Landsdelsfestivalen på Gjøvik i 1998. Stykket er ca 8 minutter langt, ensatsig, og skrevet for strykeorkestert. Dette er et friskt og spenstig verk. Pris kr. 115,-.

Repertoarpakke 8: Atlas av Tomas Block.
Verket er en suite på fire satser for strykeorkester. Satsene kan enten spilles hver for seg, i kombinasjon, eller som et større verk. Samlet spilletid er ca 10 minutter. Pris kr. 90,-.

Repertoarpakke 9: Dyrisk suite av Ståle Kleiberg.
Dette er en suite på fire satser for strykeorkester. Stykket skal kunne brukes av de som ikke har spilt så lenge, samtidig som det skulle ha appell til de som er relativt viderekommende. De fire satsene beskriver forskjellige dyr, besetningen er variabel og kan benyttes med flere typer orkestre. Spilletid er ca 12 minutter. Pris kr. 50,-.

Repertoarpakke 10: Mitt første orkester – 18 små musikkstykker i D-dur av Torfinn Hoffart.
Musikken er i hovedsak basert på enkle melodier i tostemmig sats med klaverakkompagnement. Klaverstemmen er “ad lib” og ikke nødvendig ved framføring. Stykkene er i hovedsak av samme vanskelighetsgrad og alle stemmene har interessante og lærerike passasjer. Pris kr. 200,-.

Repertoarpakke 11: Tekannen og Fru Ekorns aftensang av Odd Johan Overøye.
Tekannen er skrevet for strykeorkester (fiolin 1 & 2, bratsj, cello og kontrabass) og en resitatør. Stykket egner seg bst for litt viderekomne elever. Durata ca 7 minutter. Fru Ekorn er et kortere stykke som egner seg for aspirantorkester. Pris kr.100,- (kun Fru Ekorn aftensang kr.50,-).

Comments are closed.