Landsstyret

Landsstyret er valgt av landsmøtet til å styre organisasjonen mellom landsmøtene. Landsstyret bestemmer hva administrasjonen i UNOF skal gjøre.

Landsstyret som ble valgt på landsmøtet i Trondheim april 2014 har disse medlemmene:

Carl Ninian Wika, Styreleder i UNOF

Carl Ninian Wika (leder), f. 1993, studerer fiolin ved NTNU i Trondheim. Han spiller i TrondheimSolistene og Ungdomssymfonikerne, Vefsn Unge Strykere, Mosjøen Orkesterforening, Nordland Unge Kammerorkester, Helgeland Sinfonietta og i Studentersamfundets Symfoniorkester, hvor han fra nyttår 2013 er konsertmester.

Carl Ninian er organisator og administrerende koordinator for Toppen Internasjonale Sommermusikkfestival. Han har vært styreleder av UNOF siden 2010 og sittet i styret som varamedlem fra 2008. Han er også UNOFs representant i World Federation of Amateur Orchestras.

Thorn Magnus Reymert (nestleder), f. 1979, dirigerer Nordstrandhøgda strykeorkester og Marienlyst og Ullevål skoleorkesters aspirantorkester. Han er delaktig på en rekke seminarere for ulike Oslo orkestre, og underviser ca. 60 elever ukentlig individuelt. Ved siden av undervinsningen  pleier han en karriere som utøver, stort sett sammen med sin samboer, pianist Ana Isabel Garcia Morales.  I 2012 startet han sammen med to andre Bekkelaget sommerstryk, et sommerkurs for unge strykere i alderen 7-18 år. Kurset hadde i 2013 70 deltakere.

Magnus har en bachelorgrad i instrumental pedagogikk fra Norges Musikkhøgskole og en mastergrad i utøvende musikk fra Fontys Conservatorium i Tilburg, Nederland.

Olivia Høilund-Carlsen Ruud (styremedlem), f. 1995, går siste året på musikklinja ved Foss videregående skole i Oslo. Hun har tidligere spilt fiolin i Juniorsymfonikerne, Vivaldiorkesteret og NUSO. Til høsten skal hun studere ved NTNU Institutt for Musikk i Trondheim.

Olav A. Vikingsen (styremedlem), f. 1968, kommer fra Bergen og har to døtre som spiller blåseinstrument i både orkester og korps. Han har vært styremedlem i Regnbuen Barne- og Ungdomsorkester i 4 år, og har vært styremedlem i UNOF Hordaland siden 2010.

Anny Myklebust (styremedlem), f. 1995, går på musikklinjen ved Bodø videregående skole. Hun spiller fiolin og har spilt i Flakstad strykeorkester, KOFF, Lofoten og Vesterålen Orkesterforening og Bodø orkesterforening. Hun satt som nestleder i UNOF Nordland i 2012-2014.

Espen Johansen (varamedlem), f. 1970, er født og oppvokst i Lurøy på Helgeland, bor nå på Mo i Rana. Er far til to fiolinspillende gutter som spiller i Junior-orkesteret til Rana Kulturskole og er medlemmer i Strykekammeratene.

Caroline Graave (varamedlem) f. 1995 bor i Bergen og går det siste året ved Kongshaug Musikkgymnas. Hun spiller fiolin og har spilt i Askøy unge strykere, Bergen unge Kammerorkester og Ung Symfoni.Hun satt som styremedlem i Bergen Unge kammerorkester i 2013-2014.

Øystein Klubbenes Vingerhagen (varamedlem), f. 1988, er født, oppvokst og bor i Sarpsborg. Han er utdannet fiolinlærer ved Norges Musikkhøgskole og jobber idag som fiolinlærer ved bl.a. Children’s International School i Fredrikstad. Har siden 2012 vært styreleder for UNOF Østfold.

 

Comments are closed.