Spille i åpningsshowet på The Gathering?

Juniorsymfonikerne skal spille i åpningsshowet, og trenger din hjelp. Det blir musikk fra Star Wars, HALO, Minecraft, WoW eller lignende. – Vil du være med?

The Gathering er en happening som samler tusenvis av dataspillende ungdommer i Vikingskipet på Hamar hver påske. I år er det planer om et stort åpningsshow med masse spillmusikk. Dette inkluderer symfoniorkester, dans, videoer, kor og kjente artister.

For å få et stort nok orkester trenger vi flere spillende til dette prosjektet. Vi har fortsatt plass til flere strykere, og enkelte blåsere og slagverkere.

Send navn, instrument, telefonnummer, emailadresse og alder til juniorsymfonikerne@gmail.com. Vi trenger både strykere, blåsere og slagverkere.

Dette forplikter du deg til: Du må være med på seminaret på Toneheim 11.‐ 13. mars, og lydprøver/øvelser/konsert 22. og 23. mars (NB i påsken) på Hamar. I tillegg kan det bli enkelte øvelser på mandager i Oslo.

Dette får du: I tillegg til masse moro, spilling og godt orkestermiljø, tilbyr vi enkel overnatting og mat på skole 11.‐ 13.mars og 22.‐ 23.mars, samt transport til og fra Oslo. Vil du være igjen etter showet kan du få adgangspass. Dette blir en opplevelse for livet! Bli med oss til Hamar. Gi beskjed hvis du vet om flere som vil være med.

Har du spørsmål, send en e‐mail til juniorsymfonikerne@gmail.com, eller kontakt Ole Vestersjø på tlf. 97 69 28 87. Send email med navn, instrument, telefonnummer, emailadresse og alder til juniorsymfonikerne@gmail.com

 

Comments are closed.