> UNOF

Sommerskolen på Halsnøy 2017

IMG_2580

VELKOMMEN TIL SOMMERSKOLEN  PÅ HALSNØY 2017

Det er en glede å kunne ønske gamle og nye deltagere velkommen til årets sommermusikkskole på Sunnhordland Folkehøgskole, Halsnøy.
Halsnøy-kurset har i en årrekke hatt et meget høyt nivå. I tillegg til et svært godt musikalsk og pedagogisk tilbud får deltakerne en uforglemmelig sosial opplevelse.

Hovedkurset starter mandag 31. juli og avsluttes med en konsert i Grieghallen søndag 6. august. Hovedkurset er delt opp i 2 orkester. Ungsomsorkesteret og Symfoniorkesteret.

UNGDOMSORKESTERET er et strykeorkester for de fra ca. 12 år og oppover til 16 år. Vi anbefaler at en har spilt minst 3 år i orkester for å delta i Ungdomsorkesteret.  De siste årene har vi arbeidet for å å heve nivået på Ungdomsorketeret og vi trenger motiverte og spilleglade ungdommer som behersker stemmen sin fullt ut.
SYMFONIORKESTERET har full besetning og er for ungdommer fra 15 år. Strykere som er tatt opp i et talentprogram kan melde seg på symfoniorkesteret selv om ikke har fylt 15 år.

ENSEMBLEKURS er et tilbud som avvikles FØR selve hovedkurset – fra 26. -.  30. juli.  Ensemblekurset tilbys til strykere, treblås, messing og slagverk.  Vi legger opp til masterklasser og huskonserter.

PRIS
Prisen for en uke med flotte musikalske og sosiale opplevelser er kr. 4.800. Deltar du i tillegg på ensemblekurset betaler du kr. 6.000. For søsken vil det være en rabatt på kr. 1.000 for hver.

Dersom du bare deltar på ensemblekurset er prisen 2.500 kr.

AVSLUTNINGSKONSERT I GRIEGHALLEN
Sommerskolen avsluttes med konsert i Grieghallen søndag 6. august kl 18:00.
Sommerskolen arrangerer transport fra Halsnøy til Grieghallen.
PÅMELDING:
Meld deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet.
Påmelding Sommerskolen på Halsnøy 2017
Påmeldingsfrist 20. mars 2017.
SPØRSMÅL
Dersom du har spørsmål vedrørende sommerskolen, ta kontakt med leder for sommerskolen Marit Norberg på maritnorb@gmail.com.
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
Sommerskolen har en facebookside: Den heter Sommerskolen på Halsnøy. Følg oss der. Vi legger fortløpende ut informasjon der.
unnamedFullSizeRender

Comments are closed.