> UNOF

VENUS på tur til Voss

Vestnorsk ungdomssymfoniorkester, kretsorkesteret vårt, reiste til Voss helgen 24.-26. mars 2017. Allerede på togturen fra Bergen var det stor gjensynsglede og god stemning. Vel framme på Voss var det fellesøving med dirigent Trond Husebø, før middag og kveldskos.

Den store konsertdagen var lørdag. Like etter en kinoforestilling på Voss kulturhus startet konserten, og de fleste kinogjengerne ble værende for å nyte musikken. Orkesteret fikk gode tilbakemeldinger og kunne dra fornøyde tilbake til Vonheim og en hyggelig lørdagstacokveld i velkjent VENUS-stil, mens dirigenten måtte reise videre til neste oppdrag.


Gratiskonsert i Voss kulturhus.

Søndag tok ungdommene selv initiativ til orkesterprøve – uten dirigent! De hadde det gøy med spilling, men det ble også tid til leker og konkurranser.

Da helgen nærmet seg slutten, gikk toget tilbake til Bergen. Fornøyde musikanter syntes helgen hadde gått fort, og gleder seg allerede til neste samling som er til høsten. Heldigvis møtes de fleste på sommerkurset på Halsnøy i august før den tid.

 

Comments are closed.