> UNOF

VENUS 2017-2018

KJÆRE NYE OG «GAMLE» VENUS-MEDLEMMER!
Det er mange nye som har meldt sin interesse for å spille i Venus! Dette er vi svært glade for, og vi er snart klare for sesongens første samling 22.-24.september 2017.
Jeg har fått en del henvendelser med spørsmål om påmelding, øvingslokale, mat, overnatting, repertoar og noter. Jeg skal her prøve å svare på dette.
Tidligere hadde vi link til et påmeldingsskjema på hjemmesiden til UNOF Hordaland. Denne linken har vi hatt problemer med og derfor er den tatt bort. Vi prøver å opprette nytt skjema snarest mulig. Dere melder dere på for hele sesongen, men så krysser dere i tillegg av hvilke helger dere kan være med på. Alle tidligere og nye medlemmer får uansett tilsendt informasjon når denne er klar.
Øvingene har i mange år vært på Aurdalslia skole ved Fanatorget. Etter sommeren fikk vi dessverre beskjed om at vi ikke lenger kan øve der. Vi leter derfor etter andre skoler eller lokaler hvor vi kan øve. Det er mulig at vi prøver ut flere skoler, før vi tar en endelig avgjørelse.
Den første øvingshelgen blir på Fauskanger barne- og ungdomsskole på Askøy. Fra Bergen sentrum tar det ca. 30 min. å kjøre dit med bil. Med buss tar det en times tid. Bussen «Herdla direkte» (499) går fra busstasjonen kl.16:23 på fredagen. Den er fremme kl. 17:20. Det går også busser kl.16:45 (495, så bytte til 499 på Ravnagner) og kl.17:48 (484, bytte til 499 på Ravnanger). Se ellers på skyss.no for mer informasjon. Søndag går det bare én buss tilbake til byen: kl.14:46. Den er ved busstasjonen kl.15:55. Vi kommer til å planlegge søndagen slik at alle som vil, kan rekke denne bussen!
På alle samlingene er det oppmøte på fredag fra kl.17:30. Øvingene er fredag kl.18-21, lørdag kl.10-14 (gruppeøvinger) og 15-18 tutti, søndag kl.10-15(14). Vi bruker å tilby frukt i pausene, kveldsmat på fredag, taco eller lignende på lørdag og lunsj på søndag.
For de som ønsker å overnatte tilbyr vi også frokost lørdag og søndag.
Det er mange i orkesteret som etter hvert er blitt gode venner, og som synes det er hyggelig å overnatte. Vi ser gjerne at medlemmene overnatter sammen! I den kommende sesongen skal vi også vektlegge det sosiale samspillet fra starten av. Samtidig er det fullt mulig å dra hjem for å sove. Da må imidlertid transporten bli ordnet individuelt.
Repertoaret er det som regel dirigenten vår, Trond Husebø, som velger ut. Han finner gjerne fram flere stykker med litt forskjellig vanskelighetsgrad. Så bestemmer han i løpet av første samling hvilke stykker vi skal spille den sesongen. Notene blir delt ut på første øving, så alt er helt nytt for alle sammen! Vi prøver å skaffe instruktører til hver instrumentgruppe til gruppeøvinger lørdag formiddag. Resten av helgen er det tutti-øving.
Hver samling koster 300kr per person. Dere betaler kun for én samling om gangen. Dette dekker utgifter til dirigent, instruktører, mat og eventuell nattevakt. Pengene betales inn til konto: 3624.67.72171 ved Venus’ kasserer, Njål Gjellestad.
Vennlig hilsen for UNOF Hordaland
Ingeborg Blø Brune, mobil: 41146776, og
Christine Hamm, mobil: 48245260

Comments are closed.