> UNOF

Påmelding til Halsnøy sommerskole 2018

Her kan du melde deg på til Halsnøy sommerskole 2018.
Kurset går i perioden 30. juli til 5. august.
Søknadsfrist er 1. mai.

Sommerskolen tilbyr kurs på internasjonalt nivå, de beste instruktørene, og gir unge musikere et godt læringsmiljø i trygge omgivelser. Hvert år deltar til sammen rundt 150 ungdommer på de ulike kursene. Kurset starter mandag 30. juli og avsluttes med konsert i Grieghallen søndag 5. august kl 18:00. Kurset består av to orkesterkurs, Symfoniorkesteret og Ungdomsorkesteret. Orkestrene øver også inn ett fellesnummer.

Sommerskolen har i år to hovedtilbud:

SYMFONIORKESTERET har full besetning og er for ungdommer fra 15 – 20 år. Barn som er tatt opp i et talentprogram kan melde seg på symfoniorkesteret selv om de ikke har fylt 15 år. Instruktørene kommer i all hovedsak fra Bergen filharmoniske orkester. Dirigent i år er Jan-Erik Hybertsen.

UNGDOMSORKESTERET er et strykeorkester for musikanter fra ca. 11 år til ca 15 år. Vi anbefaler at man har spilt minst 3 år i orkester for å delta i Ungdomsorkesteret. I år vil Sara Wang ha ansvaret for Ungdomsorkesteret. Hun har med seg svært gode instruktører fra hele landet.

Solist med Symfoniorkesteret
Også i år legger vi opp til å benytte egne solister. Dersom du er interessert i å være solist med symfoniorkesteret eller ønsker mer informasjon om dette ta kontakt med  sommerskolen@unofhordaland.no. Det vil bli arrangert prøvespill for solister i april.
Søknadsfrist: 1. mai 2018

Pris:
Prisen for en uke med flotte musikalske og sosiale opplevelser er kr. 4.800.
For søsken er det en rabatt på kr. 1.000.

Kontakt: Jørgen Larsson 48237888

Søknadsskjema finner du her.

Comments are closed.