Orkester for alle!

UNOF hadde støtte til dette tiltaket i 2016 og jobber med å få til noe lignende i 2017, til tross for avslag fra bevilgende myndigheter.

De Unges Orkesterforbund (UNOF) tilbyr sommermusikkskole i orkesterspill til redusert pris — for de som trenger det.

Vi har fått støtte av Kulturdepartementet for å tilby subsidierte plasser på sommermusikkskolene. De som ellers ville hatt problemer med å betale, kan få dekket enten hele eller halve deltakeravgiften.

Musikalsk og lærerik sommer for alle

De Unges Orkesterforbund jobber for at alle skal kunne spille i orkester. Vi vil ikke at økonomi skal være et hinder for at barn skal kunne spille og utvikle seg musikalsk.

Hvert år arrangerer vi 14 sommermusikkskoler over hele landet, der man møtes i en uke med orkesterspill, kammermusikk og sosialt samvær. Her finner man kurs som passer for alle, uansett alder, nivå, ferdighet og interesse. I tillegg til at man lærer mye, vil man få rikelig anledning til å spille, oppleve god musikk og treffe hyggelige mennesker med samme interesser.

Hvordan få redusert pris?

For å få redusert deltakeravgiften, må man sende inn en enkel søknad til UNOF. Det gjøres på www.unof.no. Søknaden behandles av UNOF sentralt.

Man kan søke om å få dekket halvparten eller hele deltakeravgiften.

 

Deretter søker man om plass på sommermusikkskolen som vanlig.

Mer informasjon

• Her finner du oversikt over alle sommermusikkskolene.

• Les mer om UNOFs arbeid med inkludering og for sommermusikkskolenes økonomi.

• Her er en plakat med denne informasjonen i PDF-format.

• Ikke nøl med å ta kontakt med UNOF hvis det er noe du lurer på.

Comments are closed.