> UNOF

Vårkonsert

UNOF Oslo arrangerer årlig en vårkonsert for de yngste orkestrene (6-12 år). Orkestere i Oslo med hovedvekten av medlemmene på barneskolen er de som kan delta.

Konserten i 2015 blir 19. april i Konserthuset, Lille Sal . Vi setter opp to konserter, en kl 13:00 og en kl 17:00(16:00).  Orkestrene som kan delta skal ha hovedvekten av medlemmene på barneskolen (opp til 12 år). Det blir mulighet for 15 minutter øvingstid på scenen i forkant av konserten. Hvert orkester får 10 mintter spilletid på scenen. Vårkonserten er veldig populær, men de siste årene har det blitt trangt om plassen i salen og derfor må vi sette begrensning på antall påmeldte orkester pr. konsert, særlig hvis det er store orkestre.
Vi åpner for påmelding tirsdag 20. januar kl 12:00. Påmeldingen stenges når det er fullt, basert på antall påmeldte orkestre. Ved stort antall påmeldte vil orkestre som ikke har deltatt på vårkonsert tidligere bli prioritert og vi oppretter en venteliste. Vi håper orkestrene har forståelse for dette. Vi ønsker at mange skal delta, men lillesalen har bare et visst antall plasser og begrensning for brannsikkerhet.

Påmelding til vårkonserten kan gjøres her

Vi gleder oss!

 

Comments are closed.