> UNOF

Kjempeseminaret 2021 – 25 års-jubileum!

21. oktober 2020

Kjempeseminaret arrangeres i februar 2021, og denne gangen feirer vi 25 års-jubileum! Covid-19-situasjonen gjør at vi må endre litt på innhold og gjennomføre med strengere restriksjoner enn tidligere. Søknadsperiode: 23.oktober til 13.november.

LES MER HER

Flott øvingshelg med RUSO

27. september 2020

Vi var glade for å kunne ønske velkommen til nytt semester med RUSO – Rogaland Ungdomssymfoniorkester. 25 flotte ungdommer var samlet på Kannik skole i helgen, og resultatet lover bra for det kommende året 🙂

Det ble også avholdt årsmøte, et halvt år forsinket grunnet covid-19, og det ble valgt nytt styre.

Følg oss på instagram!

UNOF Rogaland er på instagram! Søk opp unofrogaland og følg oss 🙂

Nytt skoleår for RUSO

11. september 2020

Rogaland Ungdomssymfoniorkester (RUSO) ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til et nytt orkesterår!

LES MER OG SEND SØKNAD HER

Nytt år, nye muligheter

4. september 2020

Vel overstått sommerferie!

Det har vært stille fra oss en periode, men vi planlegger både RUSO-oppstart, nytt Kjempeseminar og Sommerskolen på Karmøy i 2021. Informasjon kommer på disse sidene etter hvert!

Årsmøte

8. mai 2020

UNOF Rogaland gjennomførte digitalt årsmøte 20.april. Her ble det valgt nytt styre, og Helene Barkved er ny styreleder. 🙂

Ny logo!

De Unges Orkesterforbund  (UNOF) og kretsene har fått nye logoer, som ble offentliggjort på det digitale landsmøtet 26.april.

UNOF Rogaland sin nye logo ser slik ut 🙂

Sommerskolen på Karmøy 2020 – avlyst!

14. februar 2020

Det er med tungt hjerte styret har vedtatt å avlyse årets Sommerskole på Karmøy. Årsaken er usikkerhet og tiltak knyttet til korona og covid-19.

Vi har gått mange runder med forskjellige alternativer for å kunne gjennomføre, men kom fram til at det ikke lot seg gjøre denne gangen.

Vi synes dette er fryktelig trist og kjipt, men satser alt på å møtes igjen på både Kjempeseminaret og Sommerskolen på Karmøy i 2021! 

Flott Kjempeseminar!

Stor takk til alle deltakere, instruktører, dirigenter, dugnadshjelpere og arrangementskomiteen for et flott Kjempeseminar i helgen 31.januar-2.februar!

Flere bilder kommer etter hvert, og video fra konserten kommer også så snart de er klare.

Kjempeseminaret 2021 arrangeres i helgen 5.-7.februar 🙂