> UNOF

Nytt opptak til RUSO

2. mai 2018

Rogaland Ungdomssymfoniorkester (RUSO) søker nye medlemmer! Både strykere, blåsere og slagverkere er hjertelig velkomne til å søke.

LES MER OG SEND SØKNAD HER.

Fortsatt noen ledige plass på Sommerskolen

Sommerskolen på Karmøy arrangeres i dagene 6.-11.august 2018. Søknadsfristen gikk ut 1.mai, men det er fortsatt noen ledige plasser igjen – send søknad, så ser vi hva vi får til 🙂

LES MER HER

Flotte konserter

21. og 22.april spilte Rogaland Ungdomssymfoniorkester (RUSO) konserter i Stavanger og i Haugesund. På programmet stod Symfoni nr. 8 av A. Dvorak. Flotte konserter!

Sommerens høydepunkt – Sommerskolen!

12. februar 2018

Et av sommerens høydepunkt, Sommerskolen på Karmøy, arrangeres i dagene 6.-11.august 2018. LES MER OG SEND DIN SØKNAD HERFRA. 

Takk for et flott Kjempeseminar!

5. februar 2018

Kjempeseminaret 2018 ble arrangert i helgen 2.-4.februar, og avsluttet med en meget flott konsert! Vi retter en stor takk til deltakere, instruktører, alle de frivillige og arrangementskomiteen for et flott seminar!

Billettsalg og info

26. januar 2018

Kjempeseminaret nærmer seg, og det jobbes på spreng for å bli ferdig. Alle skal ha fått informasjon og noter. HER finner du litt mer praktisk info.

Billetter til avslutningskonserten er i salg. HER kan du kjøpe billetter.

Spørsmål om Kjempeseminaret kan sendes til prosjektleder.

Godt nyttår!

12. januar 2018

Vi ønsker alle sammen et riktig godt nyttår!
Nyttår betyr at Kjempeseminaret 2018 nærmer seg, og dagene går fort. Noter og informasjon ble sendt ut i desember. TA KONTAKT om disse ikke er mottatt. Ytterligere info ligger også på disse sidene – under Kjempeseminaret.