> UNOF

En annen start på året enn vi hadde ønsket

6. januar 2021

Godt nyttår!
Vi hadde håpet å kunne starte 2021 på en annen måte enn dette, men med de nasjonale og lokale restriksjonene vi har, må vi informere om at samlingen med RUSO som var planlagt 15.-17.januar er AVLYST 🙁

Vi jobber videre med planene for vårsemesteret.

Kjempeseminaret 2021 – AVLYST!

11. desember 2020

Det er med tungt hjerte det er besluttet at året vi skulle feire 25-årsjubileet i stedet blir det første året siden 1997 det ikke arrangeres Kjempeseminar!

Vi prøvde å finne gode løsninger for å kunne få til noe, selv om det tidlig var klart at det måtte bli et annerledes Kjempeseminar. Etter mange runder kom likevel styre og administrasjon frem til avgjørelsen om å avlyse.

UNOF Rogaland vil se på mulighetene for å gjennomføre andre arrangementer i 2021, og vil oppdatere medlemsorkestrene fortløpende om dette.

 

Kjempeseminaret og korona

18. november 2020

Covid-19-pandemien er noe vi alle må forholde oss til. Noen restriksjoner og forskrifter vil også sette sitt preg på Kjempeseminaret denne gangen.

LES MER HER

RUSO-helg – AVLYST!

11. november 2020

Grunnet utviklingen av koronasituasjonen har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse den planlagte RUSO-samlingen i november. Vi håper at situasjonen roer seg, og kommer tilbake med mer info om vårsemesteret.

Kjempeseminaret 2021 – 25 års-jubileum!

21. oktober 2020

Kjempeseminaret arrangeres i februar 2021, og denne gangen feirer vi 25 års-jubileum! Covid-19-situasjonen gjør at vi må endre litt på innhold og gjennomføre med strengere restriksjoner enn tidligere. Søknadsperiode: 23.oktober til 13.november.

LES MER HER

Flott øvingshelg med RUSO

27. september 2020

Vi var glade for å kunne ønske velkommen til nytt semester med RUSO – Rogaland Ungdomssymfoniorkester. 25 flotte ungdommer var samlet på Kannik skole i helgen, og resultatet lover bra for det kommende året 🙂

Det ble også avholdt årsmøte, et halvt år forsinket grunnet covid-19, og det ble valgt nytt styre.

Følg oss på instagram!

UNOF Rogaland er på instagram! Søk opp unofrogaland og følg oss 🙂

Nytt skoleår for RUSO

11. september 2020

Rogaland Ungdomssymfoniorkester (RUSO) ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til et nytt orkesterår!

LES MER OG SEND SØKNAD HER

Nytt år, nye muligheter

4. september 2020

Vel overstått sommerferie!

Det har vært stille fra oss en periode, men vi planlegger både RUSO-oppstart, nytt Kjempeseminar og Sommerskolen på Karmøy i 2021. Informasjon kommer på disse sidene etter hvert!