> UNOF

Sommerskolen på Karmøy 2020 – avlyst!

14. februar 2020

Det er med tungt hjerte styret har vedtatt å avlyse årets Sommerskole på Karmøy. Årsaken er usikkerhet og tiltak knyttet til korona og covid-19.

Vi har gått mange runder med forskjellige alternativer for å kunne gjennomføre, men kom fram til at det ikke lot seg gjøre denne gangen.

Vi synes dette er fryktelig trist og kjipt, men satser alt på å møtes igjen på både Kjempeseminaret og Sommerskolen på Karmøy i 2021! 

Årsmøte

8. mai 2020

UNOF Rogaland gjennomførte digitalt årsmøte 20.april. Her ble det valgt nytt styre, og Helene Barkved er ny styreleder. 🙂

Ny logo!

De Unges Orkesterforbund  (UNOF) og kretsene har fått nye logoer, som ble offentliggjort på det digitale landsmøtet 26.april.

UNOF Rogaland sin nye logo ser slik ut 🙂

Flott Kjempeseminar!

14. februar 2020

Stor takk til alle deltakere, instruktører, dirigenter, dugnadshjelpere og arrangementskomiteen for et flott Kjempeseminar i helgen 31.januar-2.februar!

Flere bilder kommer etter hvert, og video fra konserten kommer også så snart de er klare.

Kjempeseminaret 2021 arrangeres i helgen 5.-7.februar 🙂

Snart Kjempeseminar!

30. januar 2020

Det er bare noen timer igjen til Kjempeseminaret 2020 braker løs!

HER finner du det du trenger av informasjon om Kjempeseminaret 2020

 

HER kan du kjøpe billetter til avslutningskonserten på søndag. Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd, så slipper du å stå i kø like før konserten.

 

.

God jul!

19. desember 2019

Administrasjon og styre tar nå juleferie, og er tilbake i januar. Vi ønsker alle sammen en riktig god jul og alt godt for 2020!

Ny prosjektleder!

Vi er glade for å kunne presentere Cathrine Stølsvik – prosjektleder for Kjempeseminaret 2020!

Cathrine bor i Sandnes med mann og to barn. Hun har 18 års fartstid fra kultur, festival og eventbransjen. De siste fire årene har Cathrine drevet Trådtrekker og livnært seg som kulturprodusent og prosjektleder for arrangementer innenfor allmennkultur, musikk, dans og kortfilm.

Kjempeseminaret

Alle som er påmeldt til Kjempeseminaret skal nå ha fått tilbakemelding på om de har fått plass, sammen med noter til de som ikke står på venteliste. Mer informasjon om Kjempeseminaret finnes i menyen over. Har dere spørsmål, ta kontakt.

Kjempeseminaret 2020

15. oktober 2019

Vi er litt seinere ute enn vi pleier, men det blir Kjempeseminar også i 2020!

Les mer og send påmelding herfra.