> UNOF

Motstrøms

Rogaland Ungdomssymfoniorkester deltok 8.september på forestillingen MOTSTRØMS. Dette var en felles åpningsforestilling for ny kulturskole og ny MDD-avdeling i Stavanger. De nye skolene ligger på hver sin side av Sandvigå 27 (hvor blant annet UNOF Rogaland har kontor :-)), like ved siden av nye Stavanger Konserthus.

Åpningsforestillingen gikk utendørs på plassen mellom de nye skolene. I tillegg til RUSO, deltok dansere, korsangere og musikere fra begge skolene, og et spektakulært lysshow ble projisert på fasadene av bygningene.Totalt var over 300 aktører med og gjorde forestillingen til en flott opplevelse en lørdag kveld! Musikken var nyskrevet av John Erik Kaada, og dirigent var Trond Husebø.

UNOF Rogaland gratulerer Stavanger Kulturskole og Stavanger Katedralskole – Bjergsted med nye bygg, og takker for en flott forestilling!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *