> UNOF

Nytt konserthus i Stavanger

Under åpningsfesten HUSVARMING for nye Stavanger Konserthus, bidro over 130 unge musikanter under forestillingen Stavanger Synger. Disse spilte et potpurri over VAMP-låter.

Ungt orkester var sammensatt av medlemmer fra Rogaland Ungdomssymfoniorkester og Sandnes Kulturskoles orkestre – Aspirantorkesteret, Unge Strykere og Ung Symfoni.

Senere på kvelden ble det nye konserthuset “kronet” av fritidsmusikklivet i regionen, da et sammensatt orkester med medlemmer fra RUSO, Stavanger Amatørsymfoniorkester og Sandnes Symfoniorkester og et kor sammensatt av sangere fra 23 lokale kor fremførte to av Händels Coronation Anthems. Dirigent var Kjell Seim.

Øvrige medvirkende på Coronation-konserten var Sandnes Symfoniorkester med VIVA-Sandnes Kulturskolekor, Christian Damsgaard, Christel Elisabeth Smith og Ingrid Dominique, Stavanger Domkantori med det Norske Katedralensemble, og Kvinnekoret Concentus med Håkon Vestly.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *