> UNOF

Kjempeseminaret 2018 – Praktisk info

Kjempeseminaret nærmer seg, og her finner du alt det du trenger å vite om seminaret. Nedover finner du informasjon om
– Oppmøtetider/steder
– Hva skal du ha med deg
– Mat
– Noter
– Betaling
– Dugnadsarbeid
– Konsert og billettsalg
– Overnatting
– Sikkerhet
– Kontakt oss

Her finner du brevene som har gått ut til de forskjellige orkestrene:
KS18 brev Crescendo
KS18 brev Allegro
KS18 brev Vivace
KS18 brev Concerto v2
KS18 brev RUSO

Fredag og lørdag foregår alt på Røyneberg skole. Adresse: Myklaberglia 21, 4052 Røyneberg (SE KART). I “riktig vær” kan bakken opp mot Røyneberg skole bli svært glatt. Ta det rolig og vis hensyn til andre trafikanter 🙂

Oppmøtetider/steder:

Crescendo: Lørdag kl. 10.00 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 10.00 på Stavanger kulturskole

Allegro: Lørdag kl. 09.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 09.30 i Stavanger konserthus (artistinngangen)

Vivace: Lørdag kl. 09.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 17.00). Søndag kl. 09.30 i Bjergsted2 (den gamle kulturskolen i Stavanger – øverst i Bjergstedparken).

Concerto Grosso og RUSO: Fredag kl. 17.30 på Røyneberg skole (ferdig kl. 21.00). Lørdag kl. 09.30 (spillestart) på Røyneberg skole (ferdig kl. 18.00). Søndag kl. 09.30 (spillestart) på Røyneberg skole.

ALLE: Konsert søndag 4.februar kl. 15.30 i Stavanger konserthus. BILLETTSALG HER. Deltakere på Kjempeseminaret trenger selvsagt ikke billett til konserten.

HUSK Å TA MED DEG

 • – instrument, noter og NOTESTATIV
 • – blyant, viskelær
 • – Til fredag og lørdag er det lurt å ha med seg innesko, en vannflaske og evt. matpakke
 • – Konsertantrekk, gjerne i glade farger
 • – HUSK Å MERKE ALLE EIENDELER MED NAVN!

 

Pass godt på verdisaker – vi har ikke anledning til å ta ansvar for ting som måtte komme bort under seminaret.

MAT

Det serveres et varmt måltid lørdag og søndag (pizza på lørdag, pølser på søndag). I tillegg serveres litt grønnsaker i noen av pausene. Trengs det mer mat i løpet av dagen, ta med matpakke!

For de som overnatter serveres det kveldsmat fredag og lørdag og frokost lørdag og søndag. Det er mulig å smøre matpakke ved frokosten. Vi har tatt hensyn til allergier og behov som er meldt inn på påmeldingsskjemaet. Ta kontakt med matansvarlig dersom det er noe du lurer på.

Noter

Noter er på vei ut, og vi regner med at alle har dem før jul. Ta dem med til spillelæreren din og vær godt forberedt til Kjempeseminaret. Mangler du noter, ta kontakt snarest.

Betaling

Alle skal ha fått innbetalingsinformasjon på epost. Innbetalt deltakeravgift refunderes kun ved sykdom. Innbetaling til bankkonto nr. 3206.18.91454 eller VIPPS: 139281.

Dugnadsarbeid

Foresatte som skal hjelpe til med gjennomføringen, får egen epost om dette. Vi takker alle som har meldt seg til tjeneste og bidrar til gjennomføringen!

Konsert

Konserten blir fotografert og tatt opp på video, og dette blir gjort tilgjengelig for deltakerne i etterkant. Vi ber om at det ikke gjøres opptak med nettbrett og mobiltelefoner under konserten, da dette er svært sjenerende for øvrig publikum!

Overnatting

Concerto Grosso og RUSO har tilbud om overnatting på skolen. Deltakere som kommer tilreisende til de yngste orkestrene har også dette tilbudet. Se egen epost om dette.

Deltakere som kommer fra Haugalandet, Stord, Sørlandet eller Ryfylke må fylle ut dette skjemaet.

Om noen ikke har ordnet privat overnatting enda, så har Comfort Hotel Square et Kjempeseminar-tilbud:

Sikkerhet

Av hensyn til sikkerheten for deltakere, instruktører og andre, har vi følgende henstillinger:

 • – All kjøring inn i skolegården på Røyneberg lørdag må unngås! Kun administrasjon og instruktører har tillatelse til å kjøre inn og parkere her.
 • – All kjøring mellom Stavanger kulturskole og Stavanger konserthus (Konserthusgata) søndag må unngås. Svært mange barn skal gå mellom disse to bygningene i løpet av dagen. Bruk parkeringshuset!
 • – Kun foresatte som har oppgaver (er satt opp på vakt) har tilgang backstage i konserthuset søndag. Det er folk “på vakt” hele søndag, og disse er behjelpelige med alle ting barna trenger hjelp med.
 • – Etter konserten hentes deltakerne på fremsiden av Stavanger kulturskole (hovedinngangen mot sjøen), ikke ved artistinngangen til konserthuset.
 • – Et av rommene på skolen forbeholdes instruktører og administrasjon på lørdagen. Det finnes andre oppholdsrom tilgjengelige for foresatte.
 • – Deltakerne henstilles om å ikke forlate skoleområdet (heller ikke for å gå til butikken) lørdag mellom 0900 og 1700.
 • – Det vil hele tiden være voksne ledere tilstede som skal ta vare på deltakerne. Gi beskjed om det er noe spesielt vi skal være oppmerksomme på.
 • NB: På grunn av sterk nøtteallergi blant deltakere er det svært viktig at ingen har med seg peanøtter eller andre nøtter, mandler eller lignende for småspising innimellom!

 

Kontakt oss

Kursleder Sindre Lyslo kan kontaktes på tlf. 915 13 404 eller epost før og under seminaret. En av de andre lederne og nattevaktene kan nås på tlf. 905 04 788 under hele seminaret.

Comments are closed.