> UNOF

Utlysning 2020

HVA: KJEMPESEMINARET 2020!
HVEM: Musikkelever (strykere og fløytister – andre blåsere kan søke, og tas opp etter besetning og behov)
NÅR: 30.januar-2.februar 2020
HVOR: Røyneberg skole og Stavanger konserthus

For 24.gang inviterer UNOF Rogaland til Kjempeseminaret!

LENKE TIL SØKNADSSKJEMAET FINNER DU NEDERST PÅ DENNE SIDEN 🙂 

Seminaret er beregnet på musikkelever (strykere og fløytister – andre blåsere vurderes utfra besetning og behov), både de som spiller i orkester og de som bare har individuelle spilletimer. På Kjempeseminaret får du spille i orkester sammen med elever fra mange andre kulturskoler.

Her er fem forskjellige orkestre: Crescendo, Allegro, Vivace, Concerto Grosso og RUSO. Alle blir plassert i det orkesteret som passer best for dem. Tradisjonen tro blir det også fellesnummer for alle deltakerne sammen.

Concerto Grosso og RUSO starter på fredag, og deltakerne her får tilbud om overnatting på Røyneberg skole.

Crescendo, Allegro og Vivace starter på lørdagen, og for disse orkestrene blir det dagskurs lørdag og søndag. Deltakere som kommer tilreisende (fra Haugalandet eller fra andre fylker) får tilbud om overnatting på skolen, dersom det er nok foresatte som er med på overnattingen.

 

Orkesterinndeling:
Seminaret favner over alle grupper, og orkestrene deles inn etter følgende grupperinger:

Crescendo er for de yngste deltakerne (kun strykere), som har begynt å spille senest høsten 2018. Fiolinistene må kunne bruke 1-høy2-3 finger, cellistene 1-3-4 finger. Nedre aldersgrense er 6 år, og du må kunne orientere deg etter noter. Det er ønskelig at en av de foresatte er tilstede under seminaret. Leder: Mona Anita Nesse.

Allegro er for deltakere som har kommet litt lenger, og eventuelt fløytister. Fiolinister må kunne bruke både høy og lav 2.finger, cellistene 1-2-3-4 finger. Du må kunne lese noter. Dette orkesteret er også åpent for fløytister. Dirigent: Liv Gismervik.

Vivace er for strykere og fløytister. Må kunne beherske tonearter opp til 3# og 1b. Førstefiolinstemmen vil innebære spill i 3.posisjon. Cellister må kunne 1. og 4.posisjon. Dirigent: Kjersti Nilsen.

Concerto Grosso er for viderekomne musikanter som ikke er med i RUSO. Fiolinister må kunne beherske posisjonsspill, cellister må kunne beherske 1.-4.posisjon. For strykere og fløytister. Andre blåsere kan søke om å delta, og det tas en vurdering i hvert tilfelle. Dirigent: John Westbye.

Rogaland Ungdomssymfoniorkester er et fast orkester, og deltar på Kjempeseminaret. Det tas ikke opp nye musikanter til seminaret, men dersom du ønsker informasjon om orkesteret, ta kontakt. Orkesterets dirigent er Bastien Ricquebourg.

Vi har med oss kjempegode dirigenter til alle orkestrene, og i tilllegg kommer gode gruppeinstruktører. Informasjon om dirigenter og instruktører legges ut så snart det er på plass.

Seminaret avsluttes med en kjempekonsert i Stavanger konserthus søndag 2.februar kl. 15.30.

Dagsplanen vil se omtrent slik ut:
Dagsplan

Spørsmål?
Kontakt prosjektleder på epost.
For spørsmål om det musikalske, ta kontakt med musikalsk leder på epost.

Prisen for en kjempehelg med samspill, mat og moro er

Concerto Grosso: kr. 850,- for UNOF-medlemmer, kr. 950,- for ikke-medlemmer
Øvrige orkestre: kr. 750,- for UNOF-medlemmer, kr. 850,- for ikke-medlemmer

Søskenrabatt: kr. 200,- fra søsken nr. 2.

Prisen inkluderer instruksjon med gode dirigenter og instruktører, noter, et varmt måltid lørdag og søndag. De som overnatter, får også kveldsmat og frokost.

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta på Kjempeseminaret. LES MER HER.

Til de foresatte 1
For å kunne gjennomføre Kjempeseminaret, er vi avhengige av praktisk hjelp til mange forskjellige oppgaver i løpet av helgen, alt fra saftblanding og stolbæring til transport og nattevakter. Vi blir veldig glade for alle som kan tenke seg å være med oss og hjelpe! Skriv det i søknadsskjemaet.

Til de foresatte 2
Deltakere som kommer tilreisende (for eksempel fra Nord-Rogaland, Ryfylke, Hordaland og Agder til de yngste orkestrene, får tilbud om overnatting på Røyneberg skole. For å kunne tilby dette må alle barn som skal overnatte, ha med seg en voksen kontaktperson. Det presiseres at UNOF Rogaland ikke har anledning til å ta seg av barn som kommer tilreisende alene. En voksen kan ha ansvar for flere barn – dette avtales lokalt.

HER FINNER DU SØKNADSSKJEMAET. SØKNADSFRIST ER 1.NOVEMBER.

NB: RUSO-medlemmer skal ikke sende søknad.

 

Comments are closed.