> UNOF

Praktisk informasjon Sommerskolen 2018

Her er utfyllende informasjon om Sommerskolen på Karmøy 2018

HER ER BREVET SOM ER SENDT UT

NOTER OG ØVING
Noter sendes ut med epost i månedsskiftet mai/juni. Ta kontakt om du ikke får disse! Øv godt på notene før kurset, og ta dem gjerne med på spilletime til læreren din før ferien. Det vil også komme noen få stykker ekstra, som leveres ut direkte på kurset.

REISE, OPPMØTE OG INNKVARTERING
Oppmøte: Karmøy Folkehøgskole, Kopervik, mandag 6.august mellom 1300 og 1400, for innkvartering og registrering. Deretter middag, informasjonsmøte og første øvelse.

FELLES BUSSTUR
Det blir satt opp fellesbuss fra Sør-Rogaland mandag 6.august. Meld dere på der via tilbakemeldingsskjemaet. Turen koster kr. 250,-. Info om avreisetidspunkt kommer på epost siste uka før kurset, i tillegg til at det legges ut her.

INNKVARTERING OG MÅLTIDER
Innkvartering blir på flotte rom på Karmøy folkehøgskole. De fleste (ikke alle) rom har eget bad. Vi spiser de fleste måltider på folkehøgskolen.

HVA MÅ DU HA MED DEG?
– Instrument, noter og notestativ, blyant og viskelær (merk instrumentkasse og notestativ med navn)
– Sengetøy (dynetrekk, putevar, laken – ikke sovepose), håndkle og toalettsaker (ta med håndsåpe også!)
– Klær for en uke (både sommerklær og litt varme klær)
– Konsertantrekk, gjerne i glade farger
– Matboks til matpakken
– Et stykke til huskonsert (inkl. pianonoter – gi beskjed om du mangler disse!)
– Godt humør! 🙂

BETALINGSINFORMASJON
Denne sendes ut i egen epost. Betalingsfrist: 1.juli.
Deltakere som trekker seg etter 1.juli betaler halv deltakeravgift, etter 15.juli betales hel deltakeravgift.

Det er mulig å søke om økonomisk støtte til deltakeravgiften – LES MER HER

HVA SKAL VI GJØRE DISSE DAGENE?
Det blir mye spilling, både orkesterøvelser, gruppeøvelser, kammermusikk, individuelle timer og valgfag. For valgfag, se eget skriv som sendes ut. Det blir huskonsert hver kveld – ta gjerne med et stykke du har lyst til å spille for de andre! Det blir mye fritid, slik at alle kan bli kjent med hverandre. I noen av pausene er det mulig å besøke Kopervik sentrum, men ingen får forlate skoleområdet alene. Vi prøver også å få til en badetur eller to i løpet av uka.

HVEM SKAL VÆRE MED?
Det er 80 påmeldte til årets Sommerskole! Det er fortsatt noen ledige plasser, om dere kjenner noen som har lyst til å være med. 🙂

Alle instruktørene gleder seg kjempemye til å treffe dere! De som skal være med er John Westbye og Kjersti Nilsen som dirigenter og fiolininstruktører. I tillegg Arnfinn Neverdal og Nora Myrset Asheim, fiolin, Cecilia Johansson, bratsj, Isak Anderssen og Liv Gismervik, cello, Åsa Yttredal, blås, Lena Wegemo, piano og Kjetil Olai Lundø, kontrabass

Det er med flere voksne ledere også. Kursleder Sindre Lyslo treffes på tlf. 915 13 404 hele døgnet. Andre ledere kan nås på tlf. 905 04 788.

KONSERTER
Det blir en liten huskonsert hver kveld. Disse er i utgangspunktet interne for deltakere, men foresatte som har lyst til å komme innom en kveld og overvære denne, kan avtale dette med prosjektleder.

Vi planlegger å ha en liten utendørskonsert/teaser på Maritim Utescene i Haugesund fredag 10.august kl. 14.00. Denne er gratis. Velkommen!

Sommerskolen blir avsluttet med en konsertforestilling i Tysværtunet kulturhus, lørdag 11.august kl. 15.00. Når vi forlater folkehøgskolen for å dra til Tysvær, tar vi med all bagasjen, slik at ingen trenger å dra tilbake til Karmøy igjen etterpå. Billettpriser: kr. 120/ voksne og kr. 60/ barn. Billettavgifter kommer i tillegg. I forkant av avslutningsforestillingen blir det en liten foajekonsert, som starter kl. 14.20.
KLIKK HER FOR Å KOMME TIL BILLETTSALGET.

ANNET
Pass godt på verdisaker, penger og slikt under kurset! En av de voksne lederne kan hjelpe deg med å passe på det, om du spør oss 🙂

Det sendes ut en epost med lenke til et skjema for ekstra tilbakemeldinger. Vi ber om at alle fyller ut det snarest – her spør vi om blant annet valgfag, ønsker for romplassering, andre ting som er viktige for lederne å vite. Ønsker dere å snakke med prosjektleder på forhånd, kryss av for det på skjemaet 🙂

Mobiltelefonen kan godt bli igjen hjemme denne uka. LES HVORFOR HER.

KONTAKT OSS
Prosjektleder Sindre Lyslo, epost, tlf. 915 13 404
Kunstnerisk leder Kjersti Nilsen, epost, tlf. 957 73 824
Reiseleder buss til Karmøy og en av lederne under kurset: tlf. 905 04 788

VI GLEDER OSS TIL Å TREFFE DERE – VELKOMMEN TIL SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY! 🙂

Med vennlig hilsen
De Unges Orkesterforbund Rogaland

 

Comments are closed.