> UNOF

Utlysning

UNOF Rogaland inviterer til en flott, innholdsrik og lærerik uke med musikk og mye moro – SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY!

Tid: 6.-11. august 2018
Sted: Karmøy Folkehøgskole, Kopervik
Hvem: Barn og ungdom mellom 9 og 19 år
Søknadsfrist: 1.mai 2018

Kurset er beregnet på strykere og fløytister fra 9 år og oppover. Man bør ha spilt i minst tre år for å delta. Det vil også være mulighet for enkelte andre, litt viderekomne, blåsere å delta, utfra en fornuftig orkestersammensetning.

Kursinnhold

  • – Deltakerne blir fordelt i ulike orkestre, avhengig av den enkeltes nivå og bakgrunn. Det blir tutti- og gruppeøvelser hver dag, og dessuten fellesorkester for alle
  • – Velg mellom mange spennende og lærerike emner, som for eksempel improvisasjon, dirigering, kammermusikk, popmusikk, kroppsperkusjon, komponering, konsertpresentasjon, lær kontrabass, bratsj for fiolinister, musikkvideoproduksjon og “minimusical”. Endelig liste legges her når den er klar.
  • – Muligheter for individuelle spilletimer og samspill med pianist
  • – Huskonsert hver kveld
  • – Trolig utendørskonsert i Haugesund
  • – Stor avslutningskonsert i Tysværtunet kulturhus

 

Innkvartering og alle måltider er på folkehøgskolen.

I tillegg til spillingen blir det gode pauser og tid til masse annet kjekt. Alle får tid til å bli kjent med nye venner, og det blir kanonball, fotball og andre aktiviteter. Om været tillater det, blir det også bading en av dagene.

SE BILDER FRA SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY TIDLIGERE ÅR HER!

Lærere: Liv Gismervik, Kjersti Nilsen og John Westbye er dirigenter i hvert sitt orkester. I tillegg kommer Arnfinn Neverdal og Nora Myrset Asheim, fiolin, Cecilia Johansson, bratsj, Isak Anderssen, cello, Kjetil Olai Lundø, kontrabass, Åsa Lindroos, blås, Lena Wegemo, akkompagnement/piano.

Deltakeravgift for en uke med flotte musikalske og sosiale opplevelser er

  • 3500,- for UNOF-medlemmer
  • 3750,- for ikke-medlemmer

Søskenrabatt: Kr. 250 pr søsken.

For de som har vanskelig for å betale deltakeravgiften, er det mulig å søke om støtte til å dra på Sommerskolen. Les mer og send søknad herfra. NB: Søknad om deltakelse på sommerskolen må være sendt før søknad om støtte behandles.

Spørsmål? Kontakt prosjektleder på epost eller tlf. 915 13 404.

HER KAN DU SØKE OM PLASS PÅ ÅRETS SOMMERSKOLE 🙂

Comments are closed.