> UNOF

Utlysning

UNOF Rogaland inviterer til en flott, innholdsrik og lærerik uke med musikk og mye moro – SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY!

Tid: 5.-10. august 2019
Sted: Karmøy Folkehøgskole, Kopervik
Hvem: Barn og ungdom mellom 9 og 19 år
Søknadsfrist: 1.mai 2019

Kurset er beregnet på strykere og fløytister fra 9 år og oppover. Man bør ha spilt i minst tre år for å delta. Det vil også bli mulighet for enkelte andre, litt viderekomne, blåsere å delta, utfra en fornuftig orkestersammensetning.

Kursinnhold

  • ORKESTERSPILL: Deltakerne blir fordelt i ulike orkestre, avhengig av nivå og bakgrunn. Det blir tutti- og gruppeøvelser hver dag, og dessuten fellesorkester for alle
  • VALGFAG: Velg mellom mange spennende og lærerike emner, som for eksempel improvisasjon, dirigering, lær kontrabass!, bratsj for fiolinister, konsertpresentasjon, kammermusikk… Endelig liste legges her når den er klar.
  • SPILLETIMER OG SAMSPILL MED PIANIST: Det er mulig å få både instrumentaltimer og timer med pianist.
  • KONSERTVIRKSOMHET: Huskonsert hver kveld, foajekonsert og stor avslutningskonsert i Tysværtunet kulturhus, trolig en offentlig konsert til i løpet av uka.

Innkvartering og alle måltider er på folkehøgskolen.

I tillegg til spillingen blir det gode pauser og tid til masse annet kjekt. Alle får tid til å bli kjent med nye venner, og det blir kanonball, fotball og andre aktiviteter. Vi prøver også å få til bading en av dagene.

SE BILDER FRA SOMMERSKOLEN PÅ KARMØY TIDLIGERE ÅR HER!

Lærere: John Westbye, Liv Gismervik og Kjersti Nilsen er dirigenter i hvert sitt orkester. Isak Anderssen er med på cello, Cecilia Johansson er med på bratsj, Kjetil Olai Lundø er med på kontrabass, Arnfinn Neverdal og Malgorzata Ofstad er med på fiolin, Åsa Lindroos er med på blås/fløyte og Lena Wegemo er med som pianist og akkompagnatør. De øvrige instruktørene legges ut her når de er klare.

Deltakeravgift for en uke med flotte musikalske og sosiale opplevelser er

  • 3500,- for UNOF-medlemmer
  • 3750,- for ikke-medlemmer

Søskenrabatt: Kr. 250 pr søsken.

For de som har vanskelig for å betale deltakeravgiften, er det mulig å søke om støtte til å dra på Sommerskolen. Les mer og send søknad herfra. NB: Søknad om deltakelse på sommerskolen må være sendt før søknad om støtte behandles.

Spørsmål? Kontakt prosjektleder på epost eller tlf. 915 13 404 eller musikalsk leder på epost eller tlf. 957 73 824.

HER KAN DU SØKE OM PLASS PÅ ÅRETS SOMMERSKOLE 🙂

Comments are closed.