UNOF Nordland samles i Vesterålen for første gang

Bli med på stor konsert for unge strykere på alle nivå i den flunkende nye Kulturfabrikken på Sortland! 31. oktober -2.november

Med denne konserten ønsker UNOF Nordland å markere flere begivenheter, spesielt grunnlovsjubileet og det gode nordiske naboskapet, med en nordisk suite av musikk av norske og nordiske komponister.  Dessuten fyller De unges orkesterforbund 40 år i år, og Sortland har fått nytt kulturhus!  Vi ønsker også å markere at det er 150 år siden spelmannen Daniel Hægstad fra Lødingen-Vestbygd ble født, noe som preger deler av repertoarvalget.

Barn og ungdom fra ca. 8-26 år inviteres til å delta.  Det anbefales at man har spilt instrument minst ett år. Barna kan med seg voksne ledsagere ved behov.
Også voksne strykere i amatørorkestre er velkomne til å delta.

ROGRAMMET
Juniororkesteret får spille flott nordnorsk folkemusikk og Edward Elgars Pomp and Circumstance.
Ungdomskammerorkesteret skal spille Nordisk suite, som er satt sammen av Pelimannit 1. sats av finske Einojuhani Rautavaara, Liten suite for strykere 2. sats av danske Carl Nielsen, Holbergsuiten 2. sats av norske Edvard Grieg og Serenad för stråkorkester av svenske Dag Wirén.
Fellesorkesteret skal framføre slåtter m.m. etter Daniel Hægstad, arrangert for gammel lirekasse og strykere, og Hymn to Freedom av Oscar Peterson.  Det kan i tillegg bli et solonummer.

Stortland barneorkester står som arrangør og Trond Wika fra Vefsn er musikalsk leder.

Oppmøte er lørdag kl 9:30 og det blir avslutningskonsert søndag kl 14.00
Deltakeravgiften er 550 kr, søskenpris 400 kr.
Overnatting på Sortland Ungdomsskole.
Påmeldingsfrist 5. oktober.
Send påmeldingen til knutesolberg@gmail.com.

Velkommen til Sortland!

Mer detaljert informasjon finner du her:

invitasjon UNOF nordland

Comments are closed.